Avsluta nu med dessa användbara sluta röka lösningar


Forskning har visat utan tvekan att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det gör att du lär dig att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka.

Se till att du slutar sluta en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Ta det en dag i taget och när varje dag förvandlas till en annan, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Fördela fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du går igenom den taktila upplevelsen och de fysiska handlingarna med att skriva, förändras ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Du kommer att kunna använda listan som motivation när du behöver den och hjälpa till att fokusera dig på dina mål.

TIPS! För att bli mer framgångsrik med att sluta röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Att skriva ner något kan förändra hela din mentala syn.

Genom att säga dig själv att vänta 10 minuter kommer du vanligtvis att undvika sugen. Om du inte ser de resultat du letar efter med en gång, upprepa processen så ofta du behöver.

Om du inte har kunnat sluta röka med bara viljestyrka, använd nikotinplåster eller gummi.

Du kanske vill tänka på att prova nikotinersättningar. När du drar dig ur nikotin kan du känna rastlös, irriterad, irriterad eller frustrerad. Begär efter en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan prova nikotinersättningsterapi. Det är mycket farligt att röka när du använder dessa produkter; därför.

När det gäller att upphöra med rökning, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Tyvärr finns det 95% misslyckande bland dem som försöker sluta utan någon hjälp. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tandkött. Det svåraste skedet är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att underlätta den svårigheten och öka dina chanser för framgång.

Sluta röka

Du bör inte försöka sluta röka upphör.Du kanske också får en hel del av att gå med en stödgrupp för människor som försöker sluta röka.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan viktig hälsa hos alla omkring dig som kommer i ständig kontakt med den. När du slutar röka sänker du deras exponering för begagnad rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar friskare.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor att du har slutat kommer de att motivera dig att vara engagerad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver för att hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kommer att hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka mål avsevärt.

Minska mängden cigaretter som du röker. Detta kommer att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök att vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har näveigaretten. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en tid att minska din rökning.

Om du röker hemma, se till att rengöra huset noggrant när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätt dina fönsterbehandlingar också. Detta hjälper ditt hem att känna sig ren och fräsch, och en rökig lukt hälsar inte dig när du kommer in i ditt hem.

Dag för dag är det enda sättet att gå med att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att se mer uppnåeliga. När du börjar bli bekväm med ditt åtagande att sluta röka, kan du börja göra längre mål.

TIPS! Liksom med andra beroende, närmar dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, bara koncentrera dig på att inte tända upp idag.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Detta kan innebära att du fastnar motivationsmeddelanden på kontorsväggen eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Håll dig borta från platser eller symtom där du normalt skulle röka.

Medan det är lätt att tro att en cigarett kommer att var okej, det kan störa hela din strategi och sätta dig tillbaka länge. Kom ihåg att att "bara en" kan förvärra dina begär och få dig till det mentala beroende.

Börja träna. Det hjälper inte bara att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Dessutom hjälper träningen dig att sänka stress. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt område. Tala med din läkare innan du påbörjar någon träningsrutin.

TIPS! Du kan gå på ett gym eller starta en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att ta tiden du skulle ha tillbringat röka.

De första dagarna kommer att vara det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen tömmer sig helt av allt nikotin som du har konsumerat. När du eliminerar nikotinet från din kropp kommer nikotintranget främst att vara psykologiskt. Även om det fortfarande är svårt, att ha denna kunskap i baksidan av ditt sinne kan det göra det lättare att hantera.

Nu är det en bra tid att sluta röka. Sätt inte in ett slutdatum någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver för att lyckas. Att sluta i dag kommer att hindra dig att ge efter för en eventuellt dödlig sjukdom. Detta hindrar dig också från att skada andra med begagnad rök också.

När du slutat röka kommer det att bli lättare att träna eftersom din lungkapacitet kommer att förbättras direkt . Regelbunden aktivitet hjälper dig också att hålla din kroppsvikt under kontroll. De naturliga endorfinerna som släpps under träningen kan uppfylla dina nikotintrang i viss utsträckning.

När du har en röktrång kan du prova fördröjningstaktiken. Med fördröjningstaktiken berättar du för dig själv att du kommer att ha en rök på bara tio minuter och gå något annat. Efter de tio minuterna har gått, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett är en 10 minuters försening allt du behöver för att komma över lusten att röka. Om detta inte är fallet, upprepa detta steg så många gånger som det behövs.

Sluta röka

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotinet i cigaretter. Att sluta ger mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Ge dig en bättre framgång genom att använda förslagen i följande artikel. Med tanke på rätt information och nödvändig beslutsamhet är det möjligt att sluta röka!

Den här artikeln belyser användbara funktioner om Array. Men du har mycket mer att lära dig. Forts vidare forskning och leta efter utmärkta informationskällor. Du kommer att ha mer framgång om du fortsätter att lära dig allt du kan om.Source link