Avsluta nu med dessa användbara Stop Smoking Solutions


Rökning gör dig en paria bland rökfria vänner. Ditt liv kommer sannolikt att vara avbrutet genom att du måste lämna byggnaden för att röka, och du kan känna dig lite av om du inte alltid har dina rökningsprodukter med dig. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här mycket pinsamma vanan. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att uppnå ditt mål.

Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vana.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Träning är också en bra stressavlastare. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Vila är viktigt när du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Secondhand Smoke

Sluta röka för din älskade hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Om du vill sluta röka för gott kan du behöva träna dig. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Tänk på hur du hanterar stress i ditt liv i förväg. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Att ha flera idéer att falla tillbaka om den första inte hjälper nog är en ännu bättre plan.

Bli av med något som påminner dig om dina rökdagar. Kasta ut tändare och askkoppar. Rengör ditt hem från topp till botten och tvätta alla dina kläder för att eliminera lukt av rök. Detta kan hjälpa till att minska dina begär, för att eliminera rökning från din regim.

Konsumera mycket producerar, såväl som fröer och nötter under avslutningsfasen. Att äta mat som är lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta röka på många sätt. Replikera rörelserna om att ha en cigarett kan hjälpa till att bota dina begär. Att fokusera på hälsosamma mellanmål kan också hjälpa dig att undvika den viktökning som ofta kommer med att sluta. Dessutom bidrar vitaminerna och näringsämnena till att du känner dig så bra som möjligt under uttag.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. De flesta människor har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Om du får ett begär, och du känner att du inte har tillräckligt med viljeställning att avstå, ring någon att stödja dig. Det här kan vara en familjemedlem eller nära vän, men du behöver verkligen prata med dem om dina frestelser. Att nå ut för hjälp gör att du känner dig mindre isolerad och ensam. Dessutom kan prata med någon distrahera dig från dina känslor av frestelse, så att du inte ger efter dina begär.

Om allt annat misslyckas, sök rådgivning för att hjälpa till med att sluta. Vissa människor röker på grund av känslomässiga problem. Om du kan ta itu med det underliggande problemet blir det lättare att sluta röka. Om det verkar som något du vill försöka, fråga din läkare om hänvisning.

Sluta röka

Tips! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka , försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Om du är sjuk och trött på krävande cigaretter, är du på rätt väg att ge upp dem. De tips du har läst i den här artikeln bör hjälpa dig att ge dig den återstående informationen du behöver för att sluta röka för gott. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.Source link