Avsluta nu med dessa användbara Stop Smoking Solutions


Behovet av att ge en nikotinberoende kan leda till besvärliga sociala situationer. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Om du äntligen har fått nog att röka, och vill sluta läs vidare. Följande tips gör det lättare att ge upp vanan.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Samla stöd från alla som du älskar. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritisk.

Bytesbehandling

TIPS! Ta saker dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Tips! När du försöker sluta röka, måste du undvika de speciella triggarna som får dig att röka. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.Source link