Avsluta nu med dessa användbara Stop Smoking Solutions


Alla rökare förstår att deras vana är dålig för dem. Har du någonsin hört talas om att en rökare säger hur frisk och näringsrik cigaretten är? Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, bara ex-rökare gör. Rådgivningen hjälper dig ut.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortfarande väljer att röka, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Nikotinutbyteterapi

TIPS! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det i så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök aldrig att kyla kalkon.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, irritabel och till och med deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsterapier kan hjälpa till att hantera begär. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytesbehandlingar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt för dig att sluta.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du inte hade.

TIPS! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt att skapa belöningar till den punkt som du inte tänker på att röka längre.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla runtom dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och de som är friskare.

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Det här är en bra utgångspunkt för din rökuppehållsresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära ner på rökning.

De flesta kommer inte att lyckas sluta med första försöket. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Bara recommit varje gång du slutade, lär dig längs vägen.

Det enda sättet att sluta röka är att helt sluta. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara röka och börja inte igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

TIPS! Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en regelbunden massageavdelning.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kan du se till att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Många gånger kan någon som inte röker inte förstå varför du fortsätter att röka trots riskerna. De kan inte förstå hur svårt sluta verkligen är. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd deras erfarenhet och tekniker för att befria dig från din missbruk av rökning.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link