Avsluta nu med dessa användbara Stop Smoking Solutions


Den som försöker sluta röka har ofta de bästa avsikterna, men att följa igenom till framgång utlöser många. Därför bör du läsa de tips som anges i följande artikel så att du kan bevittna hur man slutar röka så snart som möjligt. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

Försök att fördröja din nästa cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Tala med en läkare innan du börjar träna rutin.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan ombedömer dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Detta är en process som kan ta månader innan resultatet är uppenbart.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Fyll ner stilleståndet med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturutflykt.

Börja med att minska din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. När du försöker sparka vanan kan det vara till hjälp att du kan skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Ge ditt hem en ny start genom att städa bort rökig lukt. Rengör dina mattor, möbler och draperier. Du kan till och med överväga att lägga på ett nytt lager färg på väggarna. Inte bara kommer ditt hus att se och lukta rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare tips du har läst här. Gör vad som krävs för att sluta röka idag och leva rökfritt under resten av ditt liv!Source link