Avsluta nu med dessa användbara stopplösningslösningar


Många har problem med att sluta röka, även om de vet att de påverkar deras hälsa negativt. Om du är bland massorna, kan den här artikeln bara vara värd en läsning eftersom den är full av värdefulla tips som har hjälpt andra att bryta sin rökning vana. Applicera de tips som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Sluta röka så lätt som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Avsluta är en process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Låt dina nära och vän veta, att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp till en ansträngande aktivitet. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Nikotin-ersättningsterapi

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Cravings kan ofta vara överväldigande. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Älskade Ones

Tips! Att sluta röka vana är svårt nog, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana.

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa, utan också dina älskade. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så snart du slutar röka. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika uppmaningen att röka.

TIPS! Det tar åtagande att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp.

Följ dessa förslag för att sparka cigaretter ur ditt liv. Ditt liv är värt att bo på en tobaksfri väg. Sätt dig först och inser att du förtjänar ett hälsosammare liv utan riskerna och problemen som rökning orsakar. Din ökade hälsa och den minskade risken för din familjs hälsa kommer att vara stora belöningar för dina flitiga ansträngningar.