Avsluta nu med dessa användbara stopplösningslösningar


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Så fortsätt läsa igenom följande stycken för idéer du kan använda för att slutligen sluta för gott, nu snarare än i den avlägsna framtiden. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Sluta röka

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömda och så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.Source link