Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Vissa tror att allt de behöver göra för att sluta röka är att kasta bort sina cigaretter och använda viljestyrka för att slå sina begär. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Det finns många alternativ tillgängliga för dem som vill sluta röka.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att bryta vanan är en process; Det händer inte över natten.

Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att bli framgångsrik. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och triumfera att sluta. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser för att hjälpa dig.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Förhoppningsvis kommer du, med informationen i den här artikeln, att bli bättre informerad om de åtgärder du kan vidta för att sluta röka. Om du har bestämt dig för att sluta, måste du förvänta dig att du kommer att uppleva några pangs och längtan. Du kan emellertid lättare motstå dessa känslor om du följer noggrant de råd som ges här.Source link