Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


De flesta har svårt att försöka sluta röka. Det finns ingen enda botemedel-allt. Du måste undersöka och prova olika metoder för att hitta vad som fungerar för dig och din missbruk. Ge tipsen nedan ett försök, du kanske bara finner att det är lättare att ge upp att röka är lättare än du någonsin trodde.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

Cigarettbegravningar

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full åtta timmars sömn varje natt kan du behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Varje år använder tusentals människor tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Support Group

TIP! Oavsett vad du måste titta på din sluta en dag på en tid. Det är en stor process att sluta röka.

Försök aldrig sluta röka själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

De flesta vet hur svårt det kan vara att sluta röka och att olika metoder fungerar för olika människor. Det är dock möjligt att sluta röka. Mellan motivationen och de tips du har fått kommer du att bli framgångsrik. Prova några och upptäck vad som fungerar bäst för dig.Source link