Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Många människor vill sluta röka, men de känner att det är för svårt och att de inte har viljan som krävs för att sluta. De tips som följer hjälper dig att justera när du börjar ditt nya rökfria liv.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När något är skrivet kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Avsluta kan vara en lång process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Personal Plan

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla gör saker på egen väg. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Tips! Ett vanligt träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Utöva inte utan att rådgöra med din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. När du får resten behöver du, det är lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

TIP! Undvik att dina triggare slutar röka med mer framgång. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare . Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, samt mot stödgrupper och andra informationskällor.

Beslutet att sluta röka kan vara en av de svåraste sakerna du gör i ditt liv. Men låt inte det hindra dig från att försöka. Det kommer att ta mycket tålamod, beslutsamhet och tid. Naturligtvis kan det vara bra att få information om hur du kan sluta med att vara lättare än vad du kan göra. Använd de förslag som skisseras ovan, och att vara rökfri kunde ligga precis runt hörnet för dig.Source link