Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Den här artikeln kan hjälpa dig att lära dig att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Dessa människor kan bli dina vänner och tips om hantering. Stödgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Varje år använder tusentals tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Se till att du tar processen ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa det första steget igen.

Du borde inte försöka sluta röka. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Tips! För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, ta dig ut i en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

De flesta som försöker sluta röka första och andra gången. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöstes till att röka igen varje gång.

Se till att du äter bra. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta en hälsosam diet kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Planera för hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare blir vana vid belysning när de stressas. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Nu är det så bra att sluta röka. Sätt inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Därefter kan du se till att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Gör en studie av vad som triggar din rökning och sedan hitta sätt att undvika dina triggers. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

TIPS! Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Nu vet du att du kan sluta röka om du verkligen försöker. Tricket är beslutsamt att sluta, och att planera en strategi och hålla fast vid det. Denna artikel ger en mängd effektiva taktik för att hjälpa dig att göra just det, och äntligen leva ett liv utan rökning.

Det här materialet är utformat för att ge dig några grunder på Array. Sök efter mer information och lär dig vad du kan från dem. Sluta aldrig i ditt försök att samla värdefull information.Source link