Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Om du hoppas sluta röka, måste du ha en personlig önskan att sluta. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Allt som krävs är några bra skäl att övertyga dig om att dina insatser kommer att vara värda. Att sluta röka hjälper till att skydda inte bara din hälsa utan också din familj. Det hjälper dig också att sänka risken för sjukdomar som lungcancer och emfysem, lägg dina pengar på ditt bankkonto och få dig att känna dig yngre och se friskare ut. Nedanstående förslag hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en process. Tänk inte på framtiden. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person gör saker på egen väg. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god.

Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig sluta röka om du behöver lite hjälp. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Håll påminn dig om orsakerna du måste sluta och det kan vara den motivation du behöver för att hålla koll på. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.Source link