Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Att försöka sluta röka är en skrämmande syssla för även de tuffaste människorna. Sanningen är att människor fortfarande känner sig kopplade till cigaretter även när de vill sluta. Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Om du vill hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar sluta kommer att föra dig. När du skriver något ner, kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Tips! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Som du är medveten är att ge upp cigaretter är en väg som inte behöver vara svårt att resa. Om du är övertygad om dina förmågor för att övervinna vanan och är fast besluten att flytta avdelningen, kommer du till slut att lyckas. Vem vet? Du kan till och med överraska dig själv!Source link