Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Att behöva röka kan ibland vara besvärligt. Du måste sluta oavsett aktivitet du är inblandad i så att du kan röka ute. Du kanske till och med känner att något är "off" om du inte reser med dina favoritrökar. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Du kan hitta grupper för stöd på lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegor.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan om att sluta röka att stanna hos dig.

När du vill bli rökare, försök att använda en fördröjningstaktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är väldigt hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

TIPS! Om du inte kan göra borta med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökningstopp. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Det finns många anledningar till att sluta röka – vad är ditt?

Komma med nya planer för att hantera stress. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Att ha flera planer på plats är idealisk, om en plan inte fungerar.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Skapa en mantra själv. Berätta för dig själv att du inte tar en puff någonsin igen. Medan en snabb puff under dessa intensiva begär kanske inte verkar som en hemsk idé kan det störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste ta itu med den situationen.

Om du är sjuk att röka är du ungefär halvvägs för att sluta. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Försök med de råd du just lärt och befria dig från din missbruk av rökning.Source link