Avsluta tips som är bevisade att få dig att sluta sluta röka


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Även om sluta röka är ingen bit tårta, försöker vissa människor inte ens på allvar. Om du vill veta vad det kräver för dig att sluta permanent, läs sedan artikeln nedan.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök att skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Vägen till stopp är bara en process.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du slutar ge dig, åtminstone var det lite längre att du kunde vara rökfri.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Tips! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Tal om ditt problem och prata om några av de saker du vill ändra.

Sluta röka

Som du just har lärt dig genom den här artikeln kan du sluta röka om du verkligen tillämpar dig själv. Nyckeln är att vara fast besluten och hålla fast vid alla planer du ställer upp för dig själv. Om du kan göra detta och genomföra de tips som finns här, borde du kunna sluta röka permanent på kort tid.Source link