Avsluta tips som bevisas att få dig att sluta sluta röka


Du kommer normalt att höra människor klagar på att det är svårt att sluta röka, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Som med många saker i livet, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. Följande artikel erbjuder välbehövlig hjälp för alla som försöker sluta röka.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Du kan inte oroa sig för framtiden. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Det är svårt att sluta utan stödsystem. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

Sluta röka

Om ditt mål är att slutligen sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Denna metod är notoriskt utmanande. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! Försök inte sluta ensam. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du ska även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Sluta röka

Du borde förstå hur viktigt det är att lära sig att sluta röka nu när du har läst den här artikeln. Så snart du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar, blir det lätt att sluta röka. Informationen från den här artikeln bör vara till hjälp för dig, så du kan lyckas med ditt slut.Source link