Avsluta tips som bevisas att få dig att sluta sluta röka


Många människor vill sluta röka. Rökning är verkligen dåligt för dig, och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Läs igenom de olika tipsen i den här artikeln och avgöra vilka som kan gälla för din unika kamp med denna vansinne.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många människor, om du är upp sent, kommer det att göra att du vill röka.

Få mycket stöd. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Älskade OnesSource link