Avsluta tips som bevisas att få dig att sluta sluta röka


Rökning kan få allvarliga konsekvenser för ditt liv. Det kan också påverka dina hälsoproblem. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter relaterade till rökning genom att sluta.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, patchar eller terapi kan vara nödvändig. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på Internet, eller kyrkor lokalt.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Övning kan också en stressavlastare. Om du inte övar normalt, börja sedan med en gång promenad. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör det, upprepa det här steget tills det gör det.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan ge dig motivation genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta börja med.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa din rökuppehållsresa. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första morgoncigarett. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en tid för att skära tillbaka på rökning.

Många rapporter tar sig under vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att bidra till att bekämpa eventuell viktökning som du kan uppleva.

Många tidigare rökare lyckades inte lyckas första gången de försökte. Ställ in ditt mål för en dag och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du startar igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

Om du har rökt inuti ditt hus, rengör din plats noggrant när du slutar. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. På detta sätt, och en rökig lukt kommer inte hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Fortsätt att berätta för dig själv att du inte ger in och röker en cigarett.

TIPS! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett.

Även de människor som är mycket organiserade misslyckas ibland. Du kan hitta framgång i nästa gång.

Diskutera rökfria läkemedel med din läkare. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet. Kontakta din läkare och rekommendationer.

Deep Preatment

TIPS! Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsokomplikationer.

Prova djup andning om du försöker avvärja ett begär för cigaretter. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket kan ge dig en uppfriskande känsla. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

Tänk på vilka utmaningar du kommer att behöva möta när du slutar röka. Många återkommer efter att ha slutat, brukar gå tillbaka under de första månaderna. Det kan vara väldigt frestande att få en snabb cigarett när du är stressad eller trött. Se till att du förstår de olika saker som utlöser dina uppmaningar och frestelser.

Skapa ett slags belöningssystem för dig själv incitament att sluta röka cigaretter. Du kommer att spendera mycket mindre pengar när du slutar röka. Detta material nytta av att inte röka kan motivera dig att följa en bra motivator för att hålla fast vid det.

Tips! När du slutar röka, börja med att byta märken. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om.

Du måste tro på dig själv och din förmåga att övervinna nikotin. Du har utan tvekan lyckats i andra situationer under ditt liv som då tycktes omöjligt att övervinna. Tänk på dessa framgångar och använd dem som motivation för att sätta svårigheten att sluta röka i perspektiv.

Förstå att det finns vissa risker med att använda skopolamin och atropin för att hjälpa dig att sluta röka. Även om de ska hjälpa till att minska nikotinavtagningssymtom, kan de också påverka ditt nervsystem negativt. Några av biverkningarna är yrsel, synfel, problemlösning och suddig syn. Du bör inte ersätta ett problem med en mängd andra.

Läs eller sjun det stycket för dig själv varje dag. Detta kan hjälpa dig att lyckas vid dina ansträngningar att sluta röka.

Tips! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag.

Att få noggrann övning kan förbättra symtomen på nikotinuttaget. I stället för att gå upp i vikt när du slutar röka, förbättra din träning genom att byta ut rökning med träning.

Spendera pengarna på en flaska av rostfritt stål. Att vara hydratiserad kan inte vara ett komplett alternativ för nikotin, men det kommer att innebära någonting ständigt i handen och gå i munnen. De högre hydratiseringsnivåerna kommer också att spola cigarettrelaterade toxiner ur kroppen. När du uppmanar att röka har upphört, byt din flaskvattenbudget till ditt slutgiltiga belöning.

Att sluta röka är svårt, men det är värt det eftersom det kan dramatiskt öka kvaliteten på din hälsa, sociala liv och fysiska utseende. Du borde nu vara säker på att bryta vanan tack vare de idéer som anges ovan. Ge åtminstone en av tipsen ovanför ett försök idag.

TIPS! Sök support online. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp.

Syftet med denna artikel var att ge dig en kort nedgång om Array, men du har mycket mer att lära dig göra. Genomföra ytterligare forskning och leta efter utmärkta informationskällor. Ju mer du lär dig, ju mer framgångsrik kommer du att vara.Source link