Avsluta tips som bevisas att få dig att sluta sluta röka


Att behöva uppfylla behovet av att röka kan ibland vara besvärlig. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. Om du är redo att sluta röka, vill du läsa vidare. Denna artikel innehåller många tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.Source link