Bästa sätten att sluta röka snabbt och gott!


Rökning har allvarliga konsekvenser för dig och din livskvalitet. Det kan också påverka dina hälsoproblem. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter om du slutar.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du slutar röka en cigarett, kan försena det innebära att du röker minst en mindre på den aktuella dagen.

Leta efter en stödgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan mötas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du vaknar från denna trance kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Alla har sina mål. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Skapa den här personliga listan gör det här.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden som när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

När du vill bli rökare, försök att använda en fördröjning taktik. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstänga rökning så länge som möjligt.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Om du

Secondhand Smoke

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

TIPS! Avsluta tills du får det rätt. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som du älskar hälsosammare.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Planera för hur du ska hantera stressiga tider. Många rökare brukar belysas när de är stressade. Hade mer än en idé om den första planen inte fungerar.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelsen.

TIPS! Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Det kan innebära att motivationskommentarer skrivs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter du kan bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli ett nummer!

Den första veckan efter att du slutat sluta röka kommer säkert att vara det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När de första dagarna har gått, kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta igenom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång vid någon tidpunkt i en framtida insats framöver.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så fort du slutar röka. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Tips! Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt skulle röka. Ändra din rutin om det alltid medförde en rök.

Om du vill se och må bättre, sluta röka. Du bör känna dig mer självsäker om du är beväpnad med tekniker som fungerar. Välj en av dessa tips för att försöka idag.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link