Bästa sätten att sluta röka snabbt och gott!


Att sluta röka är en skrämmande uppgift för även de mest starka människorna. Det kan vara särskilt svårt eftersom det oftast finns något som rökare får från att röka som kan tyckas att det uppfyller ett behov. Om du vill känna dig emotionellt avlägsen från din rökvanor och sparka den för gott, kommer följande tips att hjälpa dig att få bollen att rulla.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du kommer upp i vikt när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill bli kall kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot rökning.

TIPS! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Försök aldrig att kyla kalkon.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Du måste hitta en distraktion, att tänka på någonting annat.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Älskade

TIPS! När du känner trangen för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta . Gör dig själv göra en annan aktivitet först, till och med bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Tips! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Vägen till stopp är bara en process.

Minska mängden cigaretter du röker. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

Gör valet att inte röka alls. Du kanske tänker att du kan hantera att ha bara en cigarett, men i själva verket kommer den ena cigaretten förmodligen att ångra alla dina avslutande ansträngningar. Låt dig veta att även om du har en kommer att orsaka mycket skada.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Det är uppenbart att sluta röka behöver inte vara omöjligt eller skrämmande. Du kan göra det med viljestyrka och hård beslutsamhet, så börja planera ditt program att sluta med de hjälpsamma tipsen från den här artikeln idag. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link