Bästa sätten att sluta röka snabbt och gott!


Vid den här tiden är alla väl medvetna om de hälsorisker som rökning innebär, men det kan fortfarande vara mycket svårt att sluta vana. Om du verkligen vill sluta röka, kanske är ett tryck i rätt kurs allt du behöver. Tipsen här kan ge lite hjälp och göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret och tvinga dig att vänta, kan det ta slut att ta en cigarett av din dagliga summa.

Sluta röka

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

10 minuter

Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

TIPS! Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. Ju längre du stannar upp, desto fler begär du kommer att möta.

De flesta tycker att försök att sluta röka är mycket utmanande, men lite råd kan hjälpa till. Om du tillämpar de råd som du har läst bör du vara redo att försöka sluta röka. Sätt dessa tips för att skydda din hälsa och din familj.Source link