Bästa sätten att sluta röka snabbt och gott!


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du skulle sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Det är dags att spänna ner och göra det, så läs vidare för tips som hjälper dig att uppnå ditt mål.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Försök aldrig att sluta röka själv. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. Försök att undvika ledig tid, och i stället hitta trevliga distraheringar. Att läsa, skapa eller besöka vänner fungerar bra.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du slutar röka. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Idealiskt bör du ta bort dig från alla situationer som annars skulle uppmana dig att börja röka. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Att byta till örtte eller inte till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är på sitt värsta.

Få ett träningspass. När du har slutat röka, blir det lättare att anta ett träningsprogram. Uthållighet och lungkapacitet förbättras märkbart. Dessutom kan du eliminera alla viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel av träning. Medan de utgivna endorfinerna inte ger jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka uttag.

När du tänker på att sluta cigaretter, närma den som en positiv sak, gör du själv istället för något du behöver uthärda. Du kommer att vara mer benägna att trycka igenom den hårda delen och vara framgångsrik när du slutar, när du kan se den positiva effekten det kommer att göra. Kom ihåg hur mycket värdefull det kommer att vara i ditt liv, och hur de förespråkarna överstiger vägarna. Att komma ihåg dessa positiva faktorer hjälper dig att vara motiverad för att sluta röka.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Byt ut en hälsosam vana som träning för din rökning. Träning ger en hälsosam, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotinbehov. Dessutom bidrar träning till att kompensera förändringar i din ämnesomsättning som kan uppstå när du slutar, vilket hjälper dig att hålla viktminskningen till ett minimum.

När du försöker bryta rökningens vana äter du mycket nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta hälsosamma naturliga livsmedel med lågt kaloriinnehåll hjälper verkligen, medan du slutar, av flera skäl. Till exempel kan du äta frukt och grönsaker med att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att regelbundet konsumera dessa hälsosamma livsmedel kan också bidra till att förhindra viktökning. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid uttag.

Få hjälp av dina vänner och familj när du fattar beslutet om att sluta röka. Informera dina nära och kära att du försöker sluta röka. Andra kan hjälpa dig att hålla dig på rätt håll och få dig att sluta en gång för alla. Försök att gå till en supportgrupp, eller gå till beteendeterapi så att du kan sluta.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

När det är dags att sluta röka, gör en lista över de motiverande faktorerna till varför du vill sluta. När du börjar kämpa, dra ut din lista, och det kan ge dig den motivation du behöver för att fortsätta.

Sluta röka

Många ex-rökare säger att en av de svåraste missbrukarna att övervinna när man slutar röka är den orala fixeringen i samband med cigarettrökning. Många som slutar röka gillar att bära hårt godis eller tuggummi med dem av denna anledning. Vissa människor föredrar att ersätta riktiga cigaretter med elektroniska sådana för att hjälpa dem att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Nu när du har den information du behöver, kan du sluta röka för gott. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Ta de pengar du sparar och spendera den på din familj som ett tack för att du stöttar dig genom det värsta. de förtjänar det!Source link