Bästa tipsen att sluta röka och få din hälsa tillbaka


Många inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för människor som verkligen vill sluta.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon är definitivt inte framgångsrik. Den här metoden att sluta har en 5 procent misslyckande Betygsätta. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är . Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person är unik om hur de får saker på sin egen väg. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar de bästa alternativen är. Att skapa din egen lista gör just det.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din åtagande att sluta.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, överväga nikotiners ersättningsterapi.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, deprimerad och till och med deprimerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotin-ersättningssystem hjälper till med cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor . Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

TIPS! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter så att du inte automatiskt drar ut en cigarett ur vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Du bör inte försöka axla hela bördan av rökuppehåll. Du kan också få lite av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Sluta röka

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att driva igenom och slå röka för gott.

Tips! Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. När du till exempel når din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du tänker på att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det kommer att komma igång på väg för att sluta röka.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta deras första gången de försöker. Stanna bara, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du återkommer, skapa ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära dig längs vägen.

Hitta support via onlinera forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns en hel del webbplatser som ägnas åt att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela med sig av att sluta strategier och framgångar med andra.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom detta kan höja dina chanser att sluta röka. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Oavsett vad du valde, med en visuell påminnelse kommer du att hjälpa när ett begär begär.

TIPS! Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Massor av webbplatser finns där ute som är avsedda för att hjälpa människor att sluta röka.

De första sju dagarna av ett sluta rökningstest är det svåraste när man slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att du vill röka. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att bli svårt att arbeta genom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Som du kan se finns det kanske idéer som kan hjälpa dig med ditt engagemang för att sluta röka. Nyckeln är att vara fast besluten och hålla fast vid alla planer du ställer upp för dig själv. Om du följer detta steg och använder de råd som delades i den här artikeln borde du snart leva ett rökfritt liv.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem med att förstå dem fullt ut. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link