Bästa tipsen att sluta röka och få din hälsa tillbaka


Din make och barn har bett dig att sluta röka. Din läkare kommer att driva dig för att hjälpa dig att sluta också. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge rabatt framför dig om du slutar röka. Tiden är nu, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Dessa personer kan erbjuda tips, råd och råd om hur man ska sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller community colleges.

Tips! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat röka med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig sedan positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Låt din familj och vänner vet om du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan bara vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att sluta. Varje person uppnår sin egen väg. Det är viktigt att du specifikt bestämmer vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåbara – en dag i taget.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret inte har passerat, upprepa det här steget tills det gör det.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du ville sluta börja med.

Secondhand Smoke

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik . Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att se till att 10 minuter senare kommer begäret att gå.

Secondhand rök kan påverka hälsan frågor. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre andan blir, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

För att hjälpa till att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Ska inte bli ett nummer!

TIPS! Att ge upp sötsaker för frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter avslutat. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva.

Även om det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att med bara en kan starta den mentala missbruken.

När du slutat röka, börjar din lungkapacitet förbättra och du börjar börja träna lättare. Riktig fysisk träning kan också förhindra vikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Istället för att betraktas som ett offer, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att ge dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

TIPS! Samla stöd från alla som du älskar. Det är avgörande att människorna som är närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Skapa en mantra av de främsta orsakerna du måste sluta. Varje gång du känner din beslutsamhet, upprepa orsakerna du slutar tills du inte " jag önskar inte tobak. Det här är ett utmärkt sätt att använda din mentala styrka för att överbrygga återkallandet och fokusera på saker som är viktiga för dig.

Sluta röka

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Alla dina bekanta vet att du försöker sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökavbrott eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter , och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När gör du mest sannolikt att vilja röka?

Använd mening när det gäller att äta. Försök inte gå ner i vikt mitt i sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Smaksättning påverkar smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk till dig. Äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Efter att ha läst den här artikeln bör vara beredd att sluta sluta röka. När du är en icke-rökare, kommer du att njuta av bättre hälsa, ökat humör och en längre livslängd. Spara pengar du skulle ha spenderat på cigaretter och köpa något bra för din familj.

Tips! Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har.

Det är viktigt att bli utbildad om saker du är intresserad av. För att fullt ut förstå Array, spendera du tid på att skaffa dig kunskap om ett så intensivt ämne. Ta din nyförvärvda kunskap och fortsätt på vägen till framgång.Source link