Bättre din hälsa med dessa tips för att sluta röka


Din familj önskar att du försöker sluta röka. Din läkare kommer att vilja att du slutar också. Ditt försäkringsbolag darlar en rabatt till dig om du slutar röka. Tiden är nu, så fortsätt läsa för att hitta tips som kommer att se till att du slutar och aldrig tittar tillbaka.

Att lägga saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Människor med erfarenhet slutar eller går igenom samma sak som du, och till och med vägledning. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala rec center eller i din kyrka.

Tips! Har personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar från den här transen kan cigaretter inte tycka som tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen lista hjälper dig att göra detta.

Se till att du får gott om vilopaus om du slutar röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Tips! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Effekterna av nikotinavtagning kan orsaka depression, humörhet och frustration.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom antidepressiva medel , några anti-depressiva mediciner.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få upp i vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du släpper vikt vid denna viktiga tid.

Till exempel Om dina utlösare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

TIP! I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det . De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv ständigt av anledningarna som gör det viktigt att du vill sluta röka i början.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Tips! Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj menthol eller ett märke som du finner obehagligt.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kanske upptäcker att några effektiva alternativ inkluderar träning, lär dig en ny skicklighet eller hobby, eller ansträngande träning under höga krav. När du har lite tid, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel eller läs en bok.

Sluta röka

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat.

Minska antalet cigaretter du röker. Det här är ett bra sätt att lätta i processen att sluta helt och hållet. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att motivera meddelanden på kontorsmuren eller genom att bära armband för att symbolisera dina intentioner.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men sanningen är det verkligen kommer. Tänk på att även en cigarett kan starta om fel väg.

Tips! Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta seger i ditt nästa försök att sluta röka.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur ditt liv ska förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Det här kan ge dig incitamentet och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Träning genererar en hälsosam som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg att människor som slutade uppleva ibland.

TIPS! Det absolut bästa rådet att hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag.

Om du är frestad att börja igen kommer listan att bli en konstant påminnelse och ge dig den motivation du behöver för att fortsätta att trycka på.

Sluta röka

Tänk på vad du kan möta när du slutar röka. Många som slutar röka och gå tillbaka till det senare, brukar gå tillbaka under de första månaderna. Det kan vara frestande att få en snabb cigarett när du är stressad eller stressad. Vet vad triggare dina triggers är.

TIPS! Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Massor av webbplatser finns där ute som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka.

Du kan ersätta rökningstid genom att delta i träningsrutinen istället för att röka. När du befriar dig från toxinerna märker du skillnaden! När du ser fördelarna med att sluta cigaretter och du börjar leva friskare, kommer du att vara mindre benägna att fuska och få en cigarett.

Nu har du de verktyg du behöver säga farväl till cigaretter. Om du slutar kommer du att känna dig mycket lyckligare, och du kan till och med förlänga din livslängd. När du kommer över det värsta av att sluta och kan se ljuset, gå fira! Du förtjänar det!

Vill du lära dig allt du kan om Array? Du har hittat precis vad du behöver. Du kommer att vara redo att använda de mest kraftfulla råden var som helst om du använder det du just har läst. Sätt dessa tips till god användning, och snart blir du en proffs.Source link