Bättre din hälsa med dessa tips för att sluta röka


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som väntar på att få haft om du sparkar din rökning vana. En av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när saker börjar bli svåra. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs vidare för att hitta tips för att hjälpa dig att börja din resa för att sluta röka.

Se till att du tar processen en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt . Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du slutar röka en cigarett, ska du åtminstone ha rökt en mindre cigarett den dagen.

Tips! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att hålla dig på rätt håll med din avslutande plan.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tid. Om begäret inte har passerat, upprepa det här steget tills det gör det.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du är moody i början, du kommer förmodligen inte vara bäst av stämningar och att dina tankeprocesser kan Gå iväg. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinutbytesbehandling hjälper till med dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Att ha ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Om du är överväldigad av trängsel att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag . Detta kommer att sätta dig i början av din rökningstoppningsresa. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du röker din cigarett för första morgon. Du kan också försöka röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära på att röka.

Håll din motivation för att sluta med alla dina time.You kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare eller ha en smycke som representerar dina mål.

Att sluta röka tar ett solidt livsintresse. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar kommer du mindre sannolikt att välja vanan på nytt. Försök att följa de tips du har lärt dig här, och börja på vägen för att sparka din rökvanor, permanent.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

För att veta vad du behöver veta om Array, måste du ta tid att utbilda dig själv. För att få en positiv upplevelse måste du samla all nödvändig kunskap. Använd informationen som presenteras här för att hjälpa dig att göra ett välgrundat val om.Source link