Bättre din hälsa med dessa tips för att sluta röka


Det finns få rökare som inte vet att de ska sluta röka. Ingen röker på grund av de fantastiska vitaminer och näringsämnen som de fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men ex-rökare gör det. Läs vidare för andra ex-rökare.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig sedan positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Se till att du slutar en dag i taget. Avsluta är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du når en månad utan att röka, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att röka nu kommer att göra både dig och de som är friskare.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara sluta just nu. Att stoppa är det bästa sättet att starta dig på din nya väg. Stanna bara och aldrig hämta en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, ge det en komplett skrubba, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Håll listan någonstans där du märker det varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att ge dig i svaghetstid.

Många som slutar röka gillar att bära runt hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa föredrar att ersätta riktiga cigaretter med elektroniska cigaretter.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till lokalt gym. Träning är också en bra stressavlastare.

Ta reda på dina vanor när det gäller belysning. När är det troligt att du vill röka mest?

När du bestämmer dig för att sluta röka, måste du försöka hålla dig med planen. Många ex-rökare har gjort olika tidigare försök att sluta innan de kunde sluta en gång för alla. Om du sviker i din strävan att sluta röka, se varför du hade återfallet, och sedan gå upp och gå igen.

Byt ut din rökning vana med övningar. När du befinner dig i toxinerna börjar du se resultaten när du börjar få mer energi och större träningspass. När du stärker din kropp genom träning, kommer du att tveka att ångra allt det hårda arbetet genom att röka en cigarett.

TIPS! Gör inte allt detta själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada på dig. Inte heller kan de fullt ut förstå komplexiteten att sluta. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Sätt dessa idéer till handling så att du kan befria dig från denna vana.

Många människor söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Genomför nu de råd du just har läst.Source link