Bättre din hälsa med dessa tips för att sluta röka


Rökning kan allvarligt påverka kvaliteten på ditt liv. Förutom att du tänder dina tänder och ger kläderna en skarp lukt kan det förändra hur du ser ut. Dessutom kan det få allvarliga konsekvenser för din hälsa. Om du kan sluta kan du dock stoppa och till och med vända om dessa konsekvenser. Om du inte vet hur du ska sluta, kan den här informationen komma igång på rätt väg.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

Fördröjningstaktik

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Bortsett från att du informerar dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

TIPS! När du känner dig som en cigarett, ställer du in en viss tid som du kommer att få dig att vänta. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Gör inte det själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Ibland kan man prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Sluta röka

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. På så sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

Det är svårt att sluta röka, men dina fördelar med avseende på utseende, hälsa och social status kommer att göra det värt. Många, många har framgångsrikt slog denna vana; du kan också. Välj ett tips som resonerar med dig och experimentera med att använda det direkt.Source link