Bättre din hälsa med dessa tips för att sluta röka


Det kan vara svårt att röka ibland. Varje gång uppmaningen slår, måste du stoppa allt och gå ut för att få en rök. Om du äntligen har fått nog att röka, och vill sluta läs vidare. Följande artikel kommer du att använda metoder du kan använda för att sluta röka.

Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska gå åt det korrekt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Se till att du går ett steg åt gången. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Tänk inte på framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Övningsrutin

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, men för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Försök aldrig sluta röka själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla ur vagnen.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, borde du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de människor du bor med.

Om du är trött på att röka, har du slagit hälften av slaget. Vad du har läst här hjälper dig att gå vidare till steg två, faktiskt sluta, och genom resten av stegen som leder dig på din resa för att bli nikotinfri. Använd det du har läst här och håll dig motiverad för att nå ditt mål!Source link