Bättre din hälsa med dessa tips för att sluta röka


Du har nog hört att att sluta röka är mycket svårt. Det är bara svårt om du inte vet hur man ska närma sig den. Att sluta röka, som med de flesta saker, är kunskapen makt. Rådgivning som ingår i denna artikel kommer att komma igång på vägen för att sluta.

Sluta röka

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Vägen till stopp är bara en process.

Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Sluta röka

Tips! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Cravings kan ofta vara överväldigande. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter, kommer du fortfarande att röka.

Tips! Börja med träningsrutiner, eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Träning kan hjälpa till att lätta på stress.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

För närvarande bör vikten av att lära sig mer om att sluta röka vara tydlig. Eftersom du kan räkna ut vad som fungerar för dig, kommer processen att sluta din rökning vana gå mycket snabbare! Följ de tips som anges i den här artikeln, och det kommer att vara möjligt för dig att sluta röka framgångsrikt.Source link