Bättre din hälsa med dessa tips för att sluta röka


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare har också uppmanat dig att sluta röka. Ditt försäkringsbolag spelar till och med chimes genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Så varför rökning du fortfarande? Det här är en bra tid att sluta röka och aldrig se tillbaka, så använd informationen i följande artikel för att slutligen sluta.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Kan hypnos fungera för dig? En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer sannolikt att du slutar röka för gott.

Tips! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan stärka din lösning genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Det kommer att avsevärt förbättra chanserna att du lyckas sluta röka.

Du har resurser, enheten och möjligheterna att sluta. nu är det dags att sätta dem alla tillsammans. Att stoppa din cigarettvanor låter dig bli lyckligare, friskare och du kommer att leva längre. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa folket i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link