Bättre din hälsa med dessa tips för att sluta röka


Många tycker om att sluta röka men är så säkra att de kommer att misslyckas att de aldrig ens försöker. Men om du antar en optimistisk tankegång och en vilja att uthärda, kommer du att öka dina chanser till framgång. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du se att sluta röka är inte så svårt som du en gång trodde.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Undvik att gå kallt kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddade i ditt sinne.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker i stället för godis eller karbidbelagda livsmedel. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få.

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan, men misslyckas utan rätt verktyg. De mest framgångsrika quittersna kan göra det eftersom de sätter upp någon form av plan för att hjälpa dem att undvika att röka. Vad du har läst i den här artikeln bör vara användbar när du börjar processen att sluta.