Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Med rätt inställning och några användbara råd kan vem som helst finna det möjligt att sluta röka. Fortsätt läsa och använd dessa tips för att utforma en bra slutstrategi.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Rengör ditt hus så noggrant som möjligt när du slutar röka. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla själv. Dessa belöningar kan vara knutna till en viss tid utan rök, oavsett om det är en dag eller en månad. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Håll en back-up plan praktisk om plan A inte tränar.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Du vill inte vara en annan statistik.

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan men misslyckas utan rätt verktyg. De som lyckats sluta röka brukar ha ett steg för steg plan, och en del bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Använd tips och tricks ovanifrån för att skapa din egen kampplan, och framgång kan vara din.Source link