Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Oavsett vem du är, eller hur mycket viljestyrka du kan ha, sluta röka är inte en lätt uppgift. Även de som verkligen vill sluta känner fortfarande som att de får något av det. Om du vill känna dig emotionellt avskräckt från din rökvanor och sparka den för gott, kommer följande tips att hjälpa dig att få bollen att rulla.

Sluta röka så lätt som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

TIPS! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Anpassning och personalisering av listan gör det effektivare.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Vila är viktigt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

TIPS! Fortsätt försiktigt dag för dag när du jobbar med sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta bra.

Se till att du äter bra. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! När du känner en överväldigande rök att röka, använd fördröjningstaktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Du kan bli överväldigad av begär. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Men du borde aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Många har många slutat röka. Du kan också. Du kan göra det med viljestyrka och hård beslutsamhet, så börja planera ditt program att sluta med de hjälpsamma tipsen från den här artikeln idag. Du kommer bli förvånad över att lära dig allt du kan göra när beslutsamhet sätter in.Source link