Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Läs den här artikeln för att lära dig de bästa sätten att sluta röka en gång för alla. Applicera sedan allt som du vet i ditt vardag, så att du kan sluta för resten av ditt liv.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Deep Trance

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta.

Du kommer att känna dig mer optimistisk om resten av ditt liv, för du förstår att du kan sluta röka och leva en hälsosam livsstil genom de kommande åren. Tillämpa den kunskap du har lärt dig från ovanstående artikel idag.Source link