Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Även med de många negativa effekterna av rökning verkar de fortfarande ha svårt att försöka sluta med denna vana. Om du själv har kämpat för att sluta röka, kan läsning av de tips som ges här hjälpa dig att skaka av denna ohälsosamma vana. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Att skriva något ner kan påverka ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare, och det kan bli lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kolla kalkonväg. Det finns en stor chans att göra den här metoden. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta ökar din sannolikhet att sluta mindre svårt.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Även om du tar den cigaretten, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Övning är en lång väg att lindra stress. Om du inte övar normalt, börja sedan med en gång promenad. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör det, fortsätt bara att repetera denna process över och över så ofta som du behöver.

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Det är inte lätt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter, så det ber dig inte automatiskt att röka. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Sluta röka

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. Om du slutar röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som är friskare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig för att fortsätta med din avslutande resa. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Det här hjälper dig att öka din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Minska mängden cigaretter som du röker.Detta får dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök vänta minst en timme innan du har din första morgoncigarett. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett helt och hållet för att skära ner på din rökning.

TIPS! Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt.

Dessa tips kan ge dig en bra start mot att bli tobaksfri. Tro på dig själv, att övervinna nikotinberoende är något du kan göra. Ge dig själv en möjlighet att sluta med denna vana. Din ökande hälsa och den minskade risken för din familjs hälsa kommer att vara stora belöningar för dina flitiga ansträngningar.

Som du kan förmodligen berätta från den här artikeln är det mycket involverat när det gäller Array. Du borde ha en bättre förståelse för det efter att ha läst informationen här. Sluta inte där, men fortsätt att undersöka för att få fler fakta om.Source link