Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Medan du vet att det är illa för dig, är rökning fortfarande svårt att sluta. Lite bra information kan vara allt som krävs för att hjälpa dig att komma över bulten. Rådgivningen nedan hjälper dig att komma igång.

Kan hypnos fungera för dig? Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Vägen till stopp är bara en process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist för att hjälpa dig få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicinering.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Sluta röka

Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom kommer du att bli bra på att göra detta, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

De flesta tycker att försök att sluta röka är mycket utmanande, men lite råd kan gå långt med att hjälpa till. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Genomför tidigare tips och du kommer att skydda hälsan och välbefinnandet hos dig och din familj.Source link