Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Om du är som många, vill du sluta röka, men du ifrågasätter om det blir alltför svårt eller om du ens har styrkan att lyckas. Med informationen som lämnas här kan du ta de första stegen för att sluta. Snart kommer du vara på rätt väg till att vara helt rökfri!

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Tänk inte ens på framtiden. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa terapier arbetar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Beslutet att sluta röka kan vara en mycket svår sak att göra. Det är dock inte omöjligt. Du behöver lägga in tiden, ha tålamod och utöva lite viljestyrka. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Att använda tipsen i artikeln ovan hjälper dig att uppnå ditt mål tidigare än du trodde.Source link