Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Att sluta röka är svårt, men det är inte omöjligt. Det finns ingen enda botemedel som fungerar för varje person. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några av följande taktik och tips är.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minusar om att stoppa. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Tips! Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du slutligen slutar.

Hitta hälsosamma stressavlastningsmetoder som hjälper till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Avsluta långsamt genom att minska antalet röker du med tiden. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Tänk på hur du hanterar stress i ditt liv i förväg. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Att ha flera idéer att falla tillbaka om den första inte hjälper tillräckligt är en ännu bättre plan.

TIPS! Några rökare tycker om att skära tillbaka på att röka är en bra start. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka.

Som ett extra incitament för att hjälpa dig att ge upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av denna farliga vana. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till rökning cigaretter. Bli inte en statistik.

Bli av med något som påminner dig om dina rökdagar. Kasta ut alla dina tändare och askkoppar. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Detta kommer att hjälpa dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

Sluta röka

TIPS! Tänk på vilken effekt vår rökning har på din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dö på grund av rökning, kommer det att skada din familj.

Diskutera rökfria läkemedel med din läkare. Det finns fler nya produkter på marknaden än någonsin som är utformade speciellt för att hjälpa människor sluta röka. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka, och dessa sträcker sig från vissa läkemedel som hjälper till att dra tillbaka till nikotinbytebehandlingar. Din läkare är din bästa resurs för att hitta ett läkemedel som hjälper dig att sluta röka.

När du försöker sluta röka, äta gott om nötter, grönsaker och frukter. Att äta mat som är lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta röka på många sätt. Först med att ha hälsosamma snacks hjälper du att hantera att munnen och händerna är upptagna. Genom att äta dessa saker hjälper du dig att negera någon viktökning. De kommer också att öka ditt humör och hjälpa till att föryngra din kropp.

Det finns inte en enda botemedel som fungerar för varje rökare, vilket gör att det blir lite svårare än du vill. Men det betyder inte att det är omöjligt att sluta. Om du känner till några effektiva tekniker, och har rätt motivation, kommer du att kunna sluta röka. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan uppnå.Source link