Behöver du ett tryck för att sluta röka? Prova dessa strategier


Många misstänker felaktigt att allt de behöver göra för att sluta röka är att kasta bort sina cigaretter, aldrig att återvända. Du behöver inte göra det ganska hårt på dig själv. Olika produkter och tekniker som hjälper dig att sluta röka är nästan oändliga.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Tips! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Minska rökning. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

När du slutar röka, städa ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. På det här sättet kommer ditt nya lukta hus inte påminna dig om att röka.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom det kan öka dina chanser att sluta röka. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att kämpa mot din tobak och nikotinbehov.

Tänk inte på att sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något. Om du anser att du slutar optimistiskt har du bättre chans att fortsätta fokusera på ditt mål och uppnå det snabbare. Tänk på positiva saker som hur mycket mer hälsosam du kommer att känna. Fokusera på dessa positiva snarare än negativ, som saknar smaken av cigaretter i munnen. Dessa fördelar bör förbättra dina chanser att sluta med effektivitet.

Tips! När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film.

Bli av med något som påminner dig om att röka när du närmar dig ditt slutdatum. Dumpa alla dina tändare och askkoppar. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Genom att göra detta kommer du att förhindra några triggers dessa saker skulle orsaka att påminna dig om att röka och få dig att begära en cigarett.

Övning kan ersätta rökning. Mood boosting endorfiner släpps med motion och du kommer att distraheras från dina begär efter fysisk aktivitet. Övning kommer också att bidra till att öka din metabolism för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta. Nya innovationer för att sluta röka förekommer regelbundet. Det finns många alternativ på detta område, inklusive nikotinsubstitut och läkemedel mot motgångsbehandling. Fråga din läkare vad de rekommenderar för att hjälpa dig att sluta för gott.

Tips! Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka, skaffa hjälp av vänner och familj. Låt alla dina bekanta veta att du har bestämt dig för att sluta röka. De kan stödja och uppmuntra dig, vilket kan göra stor skillnad för dig. För ännu bättre resultat, gå till en verklig eller online supportgrupp och få lite CBT.

När det är dags att sluta röka, skriv ner en lista över saker som motiverar dig att vilja sluta. Du bör häfta denna lista till ditt cigarettpaket: När du vill ha en cigarett, läs den här listan istället.

Efter att ha läst den här artikeln har du förhoppningsvis en bättre bild av vad du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka. Medan vissa ex-rökare kommer att ha längtan efter resten av sitt liv, kommer du att bättre utrusta dig för att motstå dessa begär.

Tips! Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden.Source link