Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Uppgiften att sluta röka kan bryta vilja till även den mest bestämda personen. Den fysiska och känslomässiga anknytningen till cigaretter är ibland överväldigande. Använd de tips du läser för att koppla bort dina känslor från din nikotinberoende och bli av med det för gott.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta är en process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtidens resultat.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

Sluta röka

Många rapporter tar upp vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta de frukterna och grönsakerna nu. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Tips! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner du måste absolut ha en cigarett. Berätta för dig själv att du kommer att vänta 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den perioden.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Men du borde aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att du inte behöver dömas av dem.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Många har många slutat röka. Du kan också. Allt som krävs är beslutsamhet och förtroende för att sluta röka, så starta denna värdefulla resa genom att använda de tips som beskrivs ovan för att hjälpa dig att uppnå ditt mål. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link