Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Det finns många fördelar som kan uppstå genom att sluta röka. Denna artikel kommer att vara till hjälp för dig när du uppfyller ditt mål eftersom det ger dig tips, knep och tekniker för att hjälpa till att sluta vana för gott. Granska dessa tips och sätt dem i praktiken för att ge dig själv det bästa du behöver för att göra dig till en permanent icke-rökare.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningarna till att du ska sluta röka, och även anledningar till varför du motstår att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor fördel i nätverk med personer som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Sluta röka gradvis. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt icke-dömande stöd.

Du vet mycket av de fördelar som härrör från att sluta röka. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Hjälp avväpna dina begär och stärka din beslutsamhet med detta råd. Du kommer snart att vara på väg för att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.Source link