Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Fördelarna uppväger något annat när du bestämmer dig för att sluta röka. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. Följande artikel kommer att beskriva flera andra strategier som du kan finna användbara vid din resa mot tobaksavbrott.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt som möjligt metod som du eventuellt kan. Undvik att sluta kallt kalkon, som sällan fungerar.

När du är nära att ge dig in efter dina önskningar för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Bara fokusera på idag, när du avslutar nu kommer du att hjälpa dig i framtiden.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål att röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Försök inte sluta röka utan stöd. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hindra dig från att falla ur vagnen.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. När du har lite ledig tid, upptag dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Skapa en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har gjort det förbi vissa datum. Håll det på ett ställe du besöker ofta, som kylskåpet eller badrumspegeln, så att du kan se den upprepade gånger. Detta kommer att låta dig bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Oavsett vilken metod du använder, kan de visuella påminnelserna vara till hjälp för att bekämpa begäret vid en senare tidpunkt.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Snart ser du en stor förbättring i ditt liv när du inte längre röker.Source link