Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Som allt, desto mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. Följande tips hjälper dig att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara knäppet i rätt riktning på spår mot din rökningstopp.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Övning är också en stressavlastare. Om du inte har tränat regelbundet kan du börja långsamt med att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna till varför du ska sluta.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta att du kanske inte har.

Överväg att byta varumärken när du tänker att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det här kan börja det första steget för att nå ditt mål att sluta vana helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära ner på rökning.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre när du har slutat röka. Tänk på hur ditt andetag ska luktas bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av rökning, kan många människor komma ihåg att de positiva fördelarna med att sluta vara ännu mer användbara.

TIPS! Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation.

Om du röker hemma, se till att du noggrant rengör huset, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, draperier och gardiner också. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden motion kommer också att hjälpa dig att avvärja eventuell viktökning. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

Du kan ha använt rökning när du stressad. Om så är fallet måste du upptäcka någon annan avkopplingsmetod när du känner dig stressad.

Gör valet att inte röka alls. Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

TIPS! Gör lite träning. Övning är ett utmärkt sätt att hjälpa till att rensa ut dina lungor, bygga upp din kapacitet och öka blodflödet.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta denna typ av regelbunden bas kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa din kropp att må bra när du drar tillbaka från obehag av uttag.

Om dina viljestyrktankar och du känner en stark uppmaning att röka, ring någon som redan har slutat för att uppmuntra stödord. Det är inte bara ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

När du försöker motstå frestelsen av en cigarett, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.

Du bör försöka äta ett överflöd av frukt och grönsaker när du försöker sluta. Att äta hälsosamma naturliga livsmedel med lågt kaloriinnehåll hjälper verkligen, medan du slutar, av flera skäl. Till exempel kan du äta frukt och grönsaker med att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. De kommer också att öka ditt humör och hjälpa till att föryngra din kropp.

TIPS! Konstruera en mantra om orsakerna till att du vill sluta röka. Varje gång du känner ditt beslutsfattande, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills begäret passerar.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och bästa praxis för att röka. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara bra på väg att sluta.

För att lyckas med Array, måste du ta lite tid att utbilda dig själv. För verklig framgång behöver du verklig kunskap. Använd informationen som presenteras här för att hjälpa dig att göra ett välgrundat val om.