Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Dina älskade fortsätter att driva dig för att sluta. Du har fått samma råd från din läkare. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Det beror på varför du inte har slutat än? Tiden är nu, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur man slutar röka och aldrig se tillbaka.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Tänk på att använda nikotinsättning alternativ när du slutar röka. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

TIPS! Gör inte det själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

Du har resurser, enheten och möjligheterna att sluta. nu är det dags att sätta dem alla tillsammans. När du slutar kommer du att känna dig lyckligare och friskare. Du kommer också att lägga till några extra år i ditt liv. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.Source link