Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Cigaretter är i allmänhet beroende av en stor krycka mot stress i en rökares liv. Så det är svårt för en rökare att ta reda på hur man ger upp, när de litar på sina cigaretter så tungt. Lyckligtvis kan följande råd hjälpa dig att motstå dessa påtryckningar och slutligen sparka rökningens vana.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Nikotinuttagning

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Gör en undersökning av vad som utlöser din rökning och hitta vägar för att undvika dina triggers. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

TIP! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Förhandla med dig själv, berätta för dig själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Innan du slutar röka, kunna hålla sig förpliktigad att sluta för gott. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Älskade Ones

När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa, utan din älskade också. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, utan skyddar också dina nära och kära.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Undvik att röka när du först vaknar. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, mäster du då konsten att sluta. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör det möjligt för dig att sluta helt.

Efter allt du har lärt dig, borde du känna dig mycket mer självsäker när du slutar den dåliga vanan att röka för gott. Ta stegen för att sluta istället för att fortsätta skada hälsan hos dig själv och de som finns omkring dig.Source link