Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Rökning har visat sig vara en farlig vana, men människor över hela världen tycker fortfarande att det är en svår vana att lämna sig. Om du har haft problem med att sluta, kan följande tips hjälpa dig. Applicera dessa tips så att du kan komma på väg att sluta röka.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig att sluta röka. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Ta bara varje dag som det kommer. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du ska vänta fem till tio minuter innan du röker.

TIPS! Innan du slutar röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Du kan också ta reda på andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

För att förhindra att du tar upp vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karb- laddade livsmedel. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller gummi. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! När du funderar på att sluta röka, gör du ett möte för att se din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Försök inte sluta röka utan stöd. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att stimulera dig att sparka vanan.

Genomförandet av dessa tips och tricks ger dig en underbar start på din rökningstoppande kampanj. Du kan ha ett tobaksfritt liv. Ge dig själv gåvan att sluta röka. Din belöning kommer att öka hälsan och en känsla av välbefinnande efter att du slutat röka cigaretter.Source link