Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Forskning har visat utan tvekan att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det gör det oerhört svårt för vissa människor att sparka huvudorsaken att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att fortsätta.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Sluta röka

En strategi att hjälper dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här är en metod som får dig till att tänka på att sluta röka.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Hitta något annat som kan tänka på saker när det händer

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger sig upp.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på rökning.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas första och andra gången. När du slutar, ta det dag för dag. Om du ger dig möjlighet att röka igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Försök att sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Det viktigaste du bör göra när du kan sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Att stoppa är det bästa sättet att starta dig på din nya väg. Försök bara sluta och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

TIPS! Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i plånboken för att komma ihåg varför du slutar.

Du måste leta efter sätt att alltid ha din motivation i sikte. Det här kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Planera framöver hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

Istället för att tro att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Det här kan ge dig en bra anledning till att sluta och avsluta verkar vara omedelbart viktigt.

Få support via onlinebaserade forum och supportgemenskaper. En snabb sökning kommer att visa upp ett överväldigande antal webbplatser för personer som vill sluta röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

Äta frukter

När du försöker bryta rökvanorna koncentrerar du dig på att äta frukt, grönsaker, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka av många skäl. För att äta frukt och grönsaker kan du göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du kan vinna. Vitaminerna och näringsämnena kan också förbättra obehagarna vid tillbakadragande.

Motståndskraften mot röken är mycket hård på grund av tobakens beroendeframkallande natur. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Ge dig själv en stridschans genom att följa råd från denna artikel. Med dessa tips och tricks, liksom din ansträngning, kan du sluta röka.

Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Innan slagen träffar, påminna dig om all skada "bara en" cigarett kan göra.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link