Behöver du hjälp att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Det kan vara besvärligt att behöva en rök. Ofta innebär upprättandet av en tobaksberoende att man släpper upp en uppgift eller konversation för att kunna gå ut för en cigarett. Om du är intresserad av att sluta med denna äckliga, skadliga och pinsamma vana, läs vidare. Nedanstående artikel innehåller många metoder för att hjälpa dig att sluta röka.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att föra dig. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Kallt Turkiet

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och bättre kan hantera det dagliga slipverket.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov.

Om du är trött på att röka, har du slagit hälften av slaget. De tips du läser här borde hjälpa dig att sluta för gott. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.Source link